29 dec. 2012

Spuma de peste afumat si rosii cherry



Ai nevoie de:

250 gr file de peste afumat
4 linguri suc de lamaie
400 gr crema de branza (tip Philadelphia) sau branza proaspata grasa
2 linguri de patrunjel tocat
4 linguri ulei de masline
rosii cherry
piper
foi mici de salata

1. Pestele se bate in blender 2 min, apoi adaugam sucul de lamaie, uleiul si piperul si se amesteca bine pana totul devine o crema. 


2. Se pune intr-un vas si se amesteca cu branza si patrunjelul tocat.




 



3.  6 forme mici se tapeteaza cu folie de celofan, se pune compotitia in ele si se lasa la frigider 4-5 ore pentru a se intari spuma si a o putea rasturna pe farfurie, fara sa-si strice forma. (eu am sarit peste faza asta)

4. Se rastoarna pe frunze de salata, se scoate folia de celofan si se orneaza cu rosii cherry.



 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu