Ai nevoie de:
250 gr file de peste afumat
4 linguri suc de lamaie
400 gr crema de branza (tip Philadelphia) sau branza proaspata grasa
2 linguri de patrunjel tocat
4 linguri ulei de masline
rosii cherry
piper
foi mici de salata
1. Pestele se bate in blender 2 min, apoi adaugam sucul de lamaie, uleiul si piperul si se amesteca bine pana totul devine o crema.
2. Se pune intr-un vas si se amesteca cu branza si patrunjelul tocat.
3. 6 forme mici se tapeteaza cu folie de
celofan, se pune compotitia in ele si se lasa la frigider 4-5 ore pentru a se intari spuma si a o putea rasturna pe farfurie, fara sa-si strice forma. (eu
am sarit peste faza asta)
4. Se rastoarna pe frunze de salata, se scoate folia de celofan si se orneaza cu rosii cherry.
4. Se rastoarna pe frunze de salata, se scoate folia de celofan si se orneaza cu rosii cherry.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu