27 dec. 2012

Placinta cu susan

Este usoara, ieftina, de post, sanatoasa si foarte, foarte gustoasa!!!

Ai nevoie de:

foi subtiri pt placinta
3 pungulite de susan
4 linguri zahar brun (nu am avut si am pus alb, dar gustul nu mai este asa cum trebuie!)
sirop foarte concentrat( gros) din miere, apa( 500 ml) si zahar brun( cam 400gr)

1. Susanul il prajesti pentru a-si scoate uleiul aromat si astfel da savoarea placintei.




 2. Cand se raceste il amesteci cu zaharul si-l intinzi pe foile de placinta unse cu ulei de masline. Apoil le rulezi bine, le ungi din nou cu ulei si le asezi intr-o tava unsa si ea cu ulei.



3. Le bagi la cutor pana se rumenesc frumos, apoi torni peste ele fierbinti siroul racit. Siropul trebuie sa le acopere! Dupa putin timp, ele au absorbit tot siropul si puteti taia placinta.




 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu