Ai nevoie de:
250 gr naut
2 cepe mijlocii
3 rosii (eu am pus si cateva Cherry)
2 castraveti
un morcov
frunze de telina
iaurt gras
otet balsamic
ulei de masline
busuioc
coriandru
sare, piper
250 gr naut
2 cepe mijlocii
3 rosii (eu am pus si cateva Cherry)
2 castraveti
un morcov
frunze de telina
iaurt gras
otet balsamic
ulei de masline
busuioc
coriandru
sare, piper
1. Nautul se pune la inmuiat in apa calda p[entru cateva ore bune( de seara pana diminata e ideal!). In apa pune si o lingurita de bicarbonat. Apopi se fierbe bine, bine si se strecoara.
Mareste aceasta imagine

2. Ceapa se taie in felii subtiri, rosiile si castravetele ( nu am avut proaspat si am pus murat) in cuburi mici, morcovul in rondele subtiri. Se pun peste naut si, impreuna cu ulei, sare, otet balsamic, frunzele de telina tocate si restul mirodeniilor, se amesteca bine.
Mareste aceasta imagine

3.La final se adauga in fiecare farfurie o lingura sanatoasa de iaurt gras pe care se macina piper.
Mareste aceasta imagine

Mareste aceasta imagine

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu