23 dec. 2013

Oua in Purgatoriu



Ai nevoie de (pentru 2 persoane):

4 oua
o ceapa
2 catei de usturoi
ardei gras rosu, portocaliu, galben
masline (eu am pus verzi, umplute- ca nu aveam altceva!)
ulei de masline
o lingurita de coriandru (praf)
o lingurita de chimen (praf)
2 rosii tocate marunt
catva linguri de bulion
parmezan ras

1. Am calit putin usturoiul tocat in ulei de masline, apoi am pus ceapa calita si ardeii taiati felii si am lasat sa se inmoaie





2.Se adauga maslinele si condimentele, rosiile si bulionul si se lasa cateva minute, la foc mic, sa fiarba.



3. Se pune compozitia intr-un vas termorezistent si se sparg in el ouale.




4.Cuptorul se incalzeste si mancarica se face la cca 200-220 grade.



5. Cand este aproape gata, se pune parmezanul ras.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu