Aveti nevoie de:
500 gr naut
o ceapa mare
3 catei de usturoi pisati
2 morcovi
pasta de tomate
un castronel cu masline
marar
sare
1. Nautul se pune la inmuiat cu o seara inainte, in apa calda .
2. A doua zi se fierbe si cand este aproape fiert se pune despupra sosul.

3. Ceapa se toaca si se caleste impreuna cu morcovul taiat in rondele.

4. Se adauga pasta de tomate, usturoiul pisat si maslinele si se lasa sa se lege bine sosul. Se potriveste de sare la final. Se pune marar.

5. Se pune sosul peste nautul fiert si se lasa la foc mic sa fiarba cca 30 de minte, cu vasul acoperit.

500 gr naut
o ceapa mare
3 catei de usturoi pisati
2 morcovi
pasta de tomate
un castronel cu masline
marar
sare
1. Nautul se pune la inmuiat cu o seara inainte, in apa calda .
2. A doua zi se fierbe si cand este aproape fiert se pune despupra sosul.

3. Ceapa se toaca si se caleste impreuna cu morcovul taiat in rondele.

4. Se adauga pasta de tomate, usturoiul pisat si maslinele si se lasa sa se lege bine sosul. Se potriveste de sare la final. Se pune marar.

5. Se pune sosul peste nautul fiert si se lasa la foc mic sa fiarba cca 30 de minte, cu vasul acoperit.

Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu